Jorden rundt på 365 hoteller

For et par uger siden lancerede hotelkæden Radisson en konkurrence. Præmien er spektakulær: 365 overnatninger på Radisson-hoteller efter eget valg. Alle kan stille op, og der kan stemmes én gang dagligt. Men hvad har det med gastronomi at gøre? I og for sig selv ikke det store, selv om gode hoteller har det med at huse gode restauranter, på dansk grund drives fx Alberto K i radisson-regi.

Og jo — så figurerer sidens loyale gæsteskribent Kristian Brask Thomsen i top 100 (nr. 92 ud af omkring 6.000 deltagende), og det til trods for, at han kom lidt for sent ind i spillet. Kristian har igennem en årrække opbygget et stærkt netværk inden for livstilssegmentet. Delvis på grund af sit tidligere professionelle virke som restaurantdirektør, bl.a. ved Formel B; delvis på grund af sit nuværende virke, netværksmand på internationalt topniveau; delsvis — og måske  vigtigst — på grund af sit bemærkelsesværdigt lune væsen.

Jeg ønsker ham derfor alt muligt held og lykke med projektet og krydser fingre. Også lidt af småegoistiske årsager, for mon ikke der falder en gastronomisk levemandserindring af fra Toronto, Los Angeles, München eller Tel Aviv, dersom Kristian måtte gå hen og vinde?

Se mere her: SAS Radisson  — Kristian Brask Thomsen