Confit de canard-sandwich fra Ma Poule

En helt simpel confit de canard-sandwich: Godt, lidt groft brød (måske var det surdejsbrød) smurt med en fransk sennep med en vis sødme og proppet godt fuld med confit de canard, der havde ligget og hygget sig på en stor støbejernspande.

Prisen på sandwichen kan jeg ikke huske, men det var til at have med at gøre.

Confit de canard-sandwich fra Ma Poule i Torvehallerne, København
Confit de canard-sandwich fra Ma Poule i Torvehallerne, København

9 kommentarer

 1. Den sandwich ser intet mindre end fantastisk ud! Gæt hvad jeg skal prøve i weekenden 😉

 2. Kasper Bergholt siger:

  Kære Foodster!

  Ja, den var ikke helt skæv! 🙂 Og det er jo lige at gå til. Et godt surdejsbaguette, en smule sennepsdressing, lidt sprøde salatblade og så er der skøn mamsemad 😉

  De sælger for resten alt i luksuskonserves hos Ma Poule, hvis du ikke har tænkt dig at lave confit de canarden selv fra bunden altså.

  Alt godt,

  Kasper

 3. Nu bor jeg jo i det mørke Jylland, men det bedste er at jeg lige har købt billige andelår hos slagteren i dag! Den stod alligevel på confit i weekenden, men nu inspirerede du mig jo til en lækker frokost søndag 🙂

  Fantastisk side i øvrigt! Misunder din kendskab til vin 🙂

  Mvh.
  Anders

 4. *dit kendskab skulle der selvfølgelig stå! Som sagt er jeg fra Jylland 😉

 5. Kasper Bergholt siger:

  Kære Foodster!

  Mange tak for de pæne ord, som varmer på en kold, våd efterårsdag som i dag 🙂

  Til confit går man ikke galt i byen med en solid Côtes-du-Rhône. Bichel har et rigtigt godt udvalg. Min favorit var Gramenon, men dem forhandler de vist ikke længere, desværre. Crozes-Hermitage fra Graillot er også formidabelt sammen med kraftige tilberedninger af andebryst og andelår. Uhm…

  Alt godt,

  Kasper

 6. Grøntsagspigen siger:

  Jeg har efterhånden læst en del gode anmeldelser af Ma Poules Confit De Canard Sandwich. Selv havde jeg en mindre heldig oplevelse, med en Sandwich der mest af alt bestod af noget der mindede om kogt andehud, ikke en rar oplevelse.
  Men forhåbentlig var det en enkelt skævert fra deres side. Din ser lækker ud.

 7. Kasper Bergholt siger:

  Hej Grøntsagspigen!

  Ja, det lyder ikke rart. Det er jo ret essentielt at andeskindet opnår sprødhed under opvarmningen, ellers går det galt med mundfornemmelsen — og smagsoplevelsen også, det bli’r simpelt hen vammelt.

  Var der mange, der havde bestilt samtidig med dig?

  Alt godt,

  Kasper

 8. Grøntsagspigen siger:

  Det synes jeg ikke, og hans pande var ikke særlig fuld. Men nej det var ikke særlig lækkert, og jeg endt med at pilel halvdelen af fyldet ud.
  Men med alle de positive anmeldelser de ellers har fået, så må jeg have været uheldig. Men uheld eller ej, så er det ikke OK, og det var ikke særlig lækkert.

 9. Kasper Bergholt siger:

  Æv!

Der er lukket for kommentarer.