Falsled Kro — august 2011

For et par måneder siden modtog jeg en mail fra Per Hallundbæk, køkkenchef ved Falsled Kro. Han bad mig ringe, der var noget, han gerne ville drøfte.

Det handlede om min anmeldelse af Falsled Kro fra 2009. Per sagde, at den havde kostet dem mange penge, for af en eller anden grund vurderede Google, at den skulle lægge højt i søgeresultaterne. Min oplevelse af Falsled Kro var ikke lutter positiv.

Der var en række smuttere, som ikke bør forekomme på det niveau. Man glemte vores morgenmad. Hjorteserveringen var overstegt, og sommelieren glemte to ud af de tre glas, der skulle have ledsaget ostene.

falsled-kro

Per var enig i mine kritikpunkter, men meldte, at der nu var rettet op på sagerne. Falsled Kro havde, da jeg var på besøg, netop skiftet hænder, og den slags kan sætte sine spor i logistikken og flowet. Selv et sted på dette niveau.

Hvis jeg havde tid og lyst, ville man gerne byde på et ophold med mulighed for at smage efter selv. Den slags er det jo vanskeligt at takke nej til.  Så på fredag drager jeg af sted mod det sydfynske, Danmarks køkkenhave. Menuen er mundvandsdryppende appetitlig:

Snacks i pejsestuen med smagsindtryk fra Falsled Kro gennem tiderne
~
Appetizere i restauranten med nye smagsindtryk fra Falsled Kro
~
Label Rouge-østers fra Marenne i Oléron med havtorn og havesyre
~
Baerii Prestige-caviar fra Rossini med blomkål på vagtelæg fa Løgismose Gods
~
Kroens hjemmerøgede laks med sauce “Tahitienne”
~
Hummer “Tiger Lee” — en hilsen til vores søsterrestaurant Kong Hans Kælder
~
Inspiration med due, foie gras og trøffel-sphere
~
Trancheret kalvekotelet med artiskokker og morkelsauce
~
Kroens ostevogn med brød og garniture
~
Pæretærte Falsled Kro anno 2011

 

Kasper Bergholt. Mad- & vinblogger siden 2007.