Flytning til ny server overstået

Kære alle!

Som annonceret i forgårs satte jeg en migreringsproces  i gang. Baggrunden var stigende læsertal og det medfølgende pres, det lagde på serveren. Det betød, at svartiderne, altså hvor lang tid en side er om at vise, ikke længere var tilfredsstillende.

Løsningen var en opgradering til kraftigere hardware. Jeg skal spare jer for de tekniske deltajer i dette regi (De kan læses her: Webhotel til blogs), men byder gerne på mere information, hvis der er nogen, der er interesserede. Den korte forklaring er, at der er tale om et customized pro-webhotel fra danske Meebox.

Flytningen medførte lidt obligatorisk nedetid (propageringsdelay), og en del af billedmaterialet var endnu mere forsinket, fordi det var blevet flyttet til Amazons cloud-netværk (CloudFront).

Nu skulle — efter at have kopieret, backupet og flyttet 8,996 filer og 1000 gange flere databaseposteringer — alt være på plads, men der kan være sneget sig en fejl ind hist og her, så jeg vil være taknemmelig for kommentarer fra folk, der spotter noget usædvanligt eller noget uhensigtsmæssigt.

Alt godt,

Kasper