Laurent-Perrier-smagning ved Nicolai Klingenberg & Jacob Kocemba

Noget af det, jeg godt kan li’ ved det, som mange kalder de sociale medier — som fx denne blog er en underkategori til — er, at risikoen for at løbe ind i nogle interessante personer, man nok ellers ikke ville have mødt, stiger markant, når man ta’r mediet til sig på en naturlig social facon.

laurent perrier champagne-smagning
Illustration: Champagnesmagning på NIMB. Creative Commons: Antwerpenr


Kristian Brask Thomsen
kom jeg i kontakt med efter at have belemret et kommunikationsfagligt community med lidt gastronomiske refleksioner over forskellige regionale toninger af sandwiches på vinbaren Tire Bouchon.

Siden mødtes vi in real life i forbindelse med et The Dinner Party — en 8’er er for resten på vej med den ankerkendte mesterkok Mads Refslund. Ved den lejlighed kom jeg til at sidde tæt på Nicolai Klingenberg, som jeg fandt ud af charmetrolden og sprogbomben hed.

Blogger som jeg. Og én, jeg kendte af navn — for jeg havde et par dage forinden været til et strategimøde hos HTC, mobilfirmaet, som talte om, at de havde haft fat i den unge mand i forbindelse med lanceringen af en ny trendy telefon (den første Android-baserede på markedet).

Nimb, Tivoli, vinotek -- champagnesmagning

Interessen for bloggen som medie er steget noget siden de dage — hvilket fx presseakkrediteringen af 250 modebloggere i forbindelse med sidste uges Copenhagen Fashion Week vidner om.

Men små græsrodsinitiaver vokser fortsat frem — og det er faktisk dét skal handle om hér. For Nicolai har sammen med den anerkendte chefsommelier Jacob Kocemba ved restaurant Nimb i Tivoli sammensat en champagnesmagningsaften for begyndere og letøvede, omend mere garvede også er velkomne!

Forskellige champagner fra Laurent Perriers portefølje serveres akkompagneret af snacks i buffetform.