Det gode madfotografi — fortolkningsfællesskabet er hermed erklæret åbent

Noget af det, jeg personligt havde glædet mig voldsomt meget til i forbindelse med årets madbloggersymposium var at få gennemgået en række fifs til madfotografering — en disciplin, der siden jeg begyndte at blogge fokuseret om mad for en tre års tid siden, har drillet mig noget. Desværre var den workshop som bekendt aflyst. Æv!

Men så må vi jo selv i gang —

Læs og  biddrag gerne her: Madfotografering — tips, tricks & udstyr.

2 tanker om “Det gode madfotografi — fortolkningsfællesskabet er hermed erklæret åbent”

 1. Uden jeg dog har den store kompetence til at kunne udtale mig, så må jeg sige, at jeg flere gange har bemærket dine flotte billeder her på bloggen. Jeg synes, det ser utrolig indbydende og professionelt ud. Er det dig selv, der tager billederne?

 2. Kære Tanja!

  Tak for de pæne ord, som varmer!

  92% af billederne er mine egne, 6% er fra Flickr under Creative Commons-licensen og de sidste 2% er taget af pro-fotografer. Sådan nogenlunde ca.

  I forbindelse med opskrifter er billederne 99% mine — for jeg har siden begyndelsen haft som grundpræmis, at de opskrifter, jeg præsenterer hér, er selvprøvne, selvskrevne og selvfotograferede.

  Hvad angår gastronomiske erindringer, så er det ligeså.

  Ved mere oversigtsagtige artikler, så hænder det, at jeg ikke kan finde noget brugbart billedmateriale i arkivet, og så tyr jeg til Flickr.

  Ved gæsteindlæg så er det mere blandet. Anders Due, som fx har skrevet om AOC, er billedmaterialet 100% unikt og fra hans hånd — glæd jer til gennemgangen af Nomas nyeste menu!

  Kristian Brask Thomsens indlæg er generelt præget af mere pro-billeder, som han har adgang til i kraft af sit virke.

  Alt godt,

  Kasper

Der er lukket for kommentarer.