Nyt design til Bergholts opskrifter

Bergholts opskrifter fik i dag nyt design. Det gamle var en anelse trægt performancemæssigt, og det performede heller ikke synderligt godt på nye enheder som iPads, iPhones. Det nye tilpasser sig automatisk skærmbredden — og kører hurtigere.

Grundlæggende er layoutet det samme. En bred spalte til hovedindholdet og to smalle spalter til relaterede indlæg, populære indlæg og annoncebannere.

Velbekomme!

7 tanker om “Nyt design til Bergholts opskrifter”

 1. Kære Martin!

  Tak for de pæne ord. Hvad angår “læs mere”-funktion, så tænker du på forsiden, ikke?

  Alt godt,

  Kasper

 2. Det nuværende design fungerer således, at hvis jeg smider en more-deling ind, så genereres der automatisk et billede, der passer til bredden på forsiden. Hvis jeg ikke gør, så ryger hele indlægget på forsiden.

  Jeg plejer at breake efter et eller to billeder.

  Der er også nogen, der foretrækker endnu mindre bidder, og så mere skarpt opdelt i mindre kvadrater fx. Men jeg kan god li’, at der stadig er lidt blogfeel over sagerne.

  Alt godt,

  Kasper

 3. Forsiden får Chrome til at bruge enormt mange resourcer hos mig. Tror muligvis det er Facebook’s Like kode den ikke kan lide da den gentages så mange gange. Ved det ikke helt, men det er i hvert fald næsten umuligt for mig at scrolle ned af siden på en Core i7 her.

 4. Hej Kim!

  Tak for indspark. Det lyder jo ikke så godt. Rigtigt skidt faktisk. Her kører det rigtigt fint i seneste Chrome (13-et-eller-andet).

  Oplever du samme problem med FireFox?

  Jeg prøver at finde e andet FB-plugin…

  /K

Der er lukket for kommentarer.