A Passion for Wine & Surf — Linda Suhr

Det begyndte med iskold filetering af industrifisk et sted i Nordjylland, men drømmene var større. Linda Suhr sadlede om og besluttede sig for at blive fotograf. Ét af resultaterne sidder jeg med i hånden lige nu: Titlen er A Passion for Wine & Surf. Den første del, det er lige mig. Surferiet vil jeg lade andre om…

a passion for wine and surf -- linda suhr
Bogen fik jeg stukket i hånden af Kristian Brask Thomsen i forbindelse med Laurent Perrier-smagningen torsdag sidste uge på Nimb.

Bogens tematiske fokus er Linda Suhrs møde med Sydafrika, surfere, winemakers og kokke. Det er der kommet en noget utraditionel bog ud af med en stærkt fokus visuel del. Retterne er rustikke og enkle — grillet tun med grønne asparges, dampede muslinger, panna cotta, den slags.

wine-and-surf-linda-suhr-2

Bogen vandt andenprisen i forbindelse med Gourmand Magazines kåring af vinbøger i 2009. Sydafrikansk vin har jeg et noget anstrengt forhold til, må jeg indrømme, særligt de røde, hvor jeg ofte finder, skæve toner af noget jordet kombineret med brændt gummi. Men de solrige billeder gør godt på en sjasket dansk efterårsdag som i dag… Jeg ønsker mig et Hasselblad til jul!

2 tanker om “A Passion for Wine & Surf — Linda Suhr”

Der er lukket for kommentarer.