En god dag blev bedre —

En gave fra en bekendt, som jeg har hjulpet med noget mailhalløj. En kold dag blev lidt lunere!


Jeg agter dog ikke at lave fiskesuppe a la Mette Helbæk til Pingus 2003, selv om jeg nærer en inderlig, og dog nærmest urealiserbar interesse for at have oplevet smagskombinationen.

Jeg henviser til Kokkekampen på TV3, hvor Peter Sisseck bød op til match mellem det, der er blevet én af verdens dyreste vine, Pingus, og retter sammensat ud fra vinens karakteristika af deltagerne i programmet, der sigtede mod at finde Danmarks bedste amatørkok. Jokerråvarerne — i betydningen: dem, der lå helt uden for det klassiske smagscentrum — var hummer og torsk, og dem valgte Mette Helbæk. Sådan!

LÆS OGSÅ: Vertikalsmagning af Flor de Pingus 2002, 2003 & 2004.

“Jeg har hidtil ikke mødt et menneske, der har smagt Pingus eller andenvinen Flor de Pingus, som ikke brød sig om den. Det siges, at stor bordeaux kan ramme et menneske i brystet på en ubeskrivelig facon, der balancerer mellem åndenød og let ekstase. Jeg tror, den dunkle, dybe mineralske frugt i Peter Sissecks vine rammer noget af det samme.”

En tanke om “En god dag blev bedre —”

  1. du fremhæver de helt forkerte ting :-)…..det er måske nok en af verdens dyreste (jeg tvivler, men ok!), men det er irrelevant i forhold til det “faktum” at det er en af verdens absolut bedste vine :-)…og så kan prisen jo være ligemeget 🙂

Der er lukket for kommentarer.