Kategorier
caviar rossini caviar

Rossini caviar, vagtelæg og blomkålsflan, Falsled del 4

Efter den nordisk ajourførte servering af østers fra Marennes-Oléron bølgede køkkenet på Falsled Kro tilbage mod den mere klassiske, franske pol. Caviar fra Baerri serveret i afkølet dåse med obligatorisk benske, så uheldige smagsudviklinger mellem caviar og metal ikke opstår.

rossini-caviar-falsled-kro
På siden en blomkålsflan: blød, cremet og skummende toppet af, karse på toppen, perfekt pocherede vagtelæg nedenunder. Simpelt, velsmagende. Æg og caviar har det bare godt i hinandens selskab, og vi havde det godt i selskab med denne meget klassiske komposition.

tilbehoer-til-caviar-rossini

Klassiske toner på vinfronten også. Philipponnats ‘Royal Réserve Brut’ NV. Domineret af pinot noir fra marker i Montaigne de Reims. Ved sammenstikningen af NV’en tilføjes vin de réserve, der byder på bund og modne toner, øget kompleksitet.

Fortsættes her: Hummer Tiger Lee anno 2011 & koldrøget laks.

2 kommentarer til “Rossini caviar, vagtelæg og blomkålsflan, Falsled del 4”

Wauw – gid det var mig! Dejligt med endnu en grund til at glæde sig til at vende hjem til Danmark om nogle måneder. Tak for det.
Bedste hilsener, Nanna

Kære Nanna!

Ja, jeg forstår dig. Du kommer tilbage til et toptunet gastroland med en hidtil uset spændvidde mellem klassiske køkkener, nynordiske køkkener og alt derimellem.

Alt godt,

Kasper

Lukket for kommentarer.