TV2 inviterer danske madbloggere på screening af nyt madprogram: ‘Cecilie og madklubben’

I takt med at det er gået op for virksomheder og brands, at danske madblogs har mange læsere, er antallet af tilbud vokset. Jeg modtager næsten ugentligt spøjse vareprøver, fra skinny latte til urtekogebøger. Det meste af det fænger ikke rigtigt. Og jeg føler ofte, at pr-bureauerne skyder ved siden af. Men det hænder, at der er nogen, der rammer rigtigt.

I dag fik jeg en invitation fra TV2, der berettede, at man ønskede at give nogle af DK’s bedste madformidlere, madbloggerne,  mulighed for at møde otte førende danske kokke. Det er en god idé.

Kokkene tæller bl.a. Francis Cardenau, Sommelier & MASH bl.a.; David Johansen, Kokkeriet; Thorsten Schmidt, Malling og Schmidt & all-round madgeniet og mediedarlingen Søren Gericke.

Og så kastes der lidt mad og vin oveni hatten. Venue: R Vinbar (v. Bo Jacobsen). Anledningen er selvsagt et nyt madprogram, hvor førende danske kokke deltager.

Der er vist et par ledige pladser til overs. Hvis du er interesseret i en af dem, så skriv til Jannick Blaksmark (jabl @ tv2 . dk).

2 tanker om “TV2 inviterer danske madbloggere på screening af nyt madprogram: ‘Cecilie og madklubben’”

  1. Det lyder da spændende – men hvis det er endnu et talentshow er det måske knapt så interessant. Findes der mere info om “konceptet”?

  2. @Sjønne — Du tænker, at bloggerne skal konkurrere? Eller? Det er ikke tilfældet. Men du har ret i, at det ville være godt med lidt mere information. Graver noget frem!

Der er lukket for kommentarer.